En İyi PlayStation VR2 (PS VR2 - PS5 VR) Oyunları

En İyi PlayStation VR2 (PS VR2 - PS5 VR) Oyunları

PlayStation VR2, bir önceki PS VR başlığının gelişmiş yeni versiyonudur. PS5'e tek bir kablo ile bağlanarak kullanılır. PS5'in gücüyle çarpıcı 4K HDR görseller, yeni PS VR2 Sense kontrolcüleri ve gerçekliğin sonraki seviyesini destekleyen oyunlarla yeni hisleri deneyimleyeceksiniz. PS VR2 başlığındaki titreşim motorundan gelen duyarlı geri bildirimler, yağmur damlaları, rüzgar, mermi veya ok gibi hislerin gerçekliğini artırır. Göz takibi özelliğiyle, bazı oyunlarda hızlı silah değiştirme veya doğal ifadelerle sosyalleşme mümkündür. Oyun içi sesler, konuma ve baş hareketlerine dinamik olarak uyum sağlar. PS5 uyumlu PS VR2 oyunları arasından seçtiğimiz en iyileri bu listede inceleyebilirsiniz.

 

 

Horizon Call of the Mountain
PlayStation VR2 (PS5 VR) için Guerrilla ve Firesprite oyun stüdyoları tarafından geliştirmekte olan yeni bir Horizon macerasıdır. Bu benzersiz oyun, yeni PS VR2 teknolojisiyle oynanışı bir üst seviyeye taşımak için tasarlanıyor. Yeni PS VR2 Sense kontrolcüleri, çarpıcı grafiklerle birlikte Horizon dünyasının sürükleyiciliğine yepyeni bir anlam katıyor. Nora ve Carja diyarlarının büyüleyici manzaralarını, ordudan atılıp, intikam peşinde koşan, bir Carja askeri olan Ryas'ın gözünden deneyimleyerek, yükseklik ve heyecanı sonuna kadar yaşayacaksınız. Zengin kültürlü kabileler, dehşet verici makineler, heyecan verici görevler, önceki ve yeni karakterlerle bu hayat dolu, canlı dünyanın bir parçası olun.

 

Fiyat: ₺699,00

Şimdi keşfet.

 

 

Resident Evil Village VR
Ödüllü Resident Evil Village oyununun PlayStation 5 versiyonu PS VR2'ye geliyor. Hikayeyi bütünüyle VR'de oynanabilir hale getirmek için geliştirme halen devam ediyor. Güzel avizelerden mobilyaların dokusuna kadar, Dimitrescu Kalesi'nin göz kamaştırıcı grafik detaylarına dalın. PSVR2 Sense teknolojisiyle, kale sakinlerinin koridorlarda sizi takip ederken varlığını daha fazla hissedeceksiniz. İki kolunuzu kullanarak koruma yapın, bir silahı tutun ve ateşleyin. Artık bir elinizle bıçağı tutarken, silahı ateşleyebilir veya bir elinizle tabanca, diğerinde av tüfeğini tutmak gibi çeşitli dinamik eylemleri gerçekleştirebileceksiniz.
Çıkış tarihi ve fiyatlandırma hakkında daha fazla bilgi için linki takip edin.

 

 

The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution
TWDSS'deki turist hikayesinin yeni bölümünde ölüler şehri New Orleans'taki tur devam ediyor. Yeni silahları ve PS VR2 ile yeni oynanışı deneyimleyin. Görünüşte durdurulamaz Axeman tarafından avlanan ve Kule'nin en son tam hakimiyet hamlesiyle yüzleşen bu yeni tehditleri çok geç olmadan birbirine bağlayan şeyin ne olduğunu keşfedin. Şehrin kaderi için son bir hesaplaşmaya giden yolculuğunuzda yeni yüzler, yerler, silahlar ve teçhizat sizi bekliyor. Her şeyden kurtulmak için gerekenlere sahip misin?
Fiyat: ₺399,00 - ₺499,00 - ₺599,00
Şimdi keşfet.

 

 

Crossfire: Sierra Squad
Savaş odaklı nişancı oyunu Crossfire: Sierra Squad, yüksek yapay zekaya sahip bir düşman kuvvetiyle savaşmanızı sağlayan hızlı tempolu, öğrenmesi kolay bir FPS oyunudur. Çok gizli bir biyokimyasal silahın keşfedilmesiyle çıkan savaşta, seçilmiş bir itfaiye ekibinin lideri pozisyonunda oynayın. Bu silahtan kimin hangi sebeple sorumlu olduğunu bulun. Gerçeği amansız bir şekilde ararken çeşitli düşmanlarla savaşmaya hazır olun. Her taraftan gelen şiddetli direnişe hazır olun. 60'tan fazla görevde içeride ve dışarıda rakip gruplarla savaşın. Geri atılabilir el bombaları, tabancalar, tüfekler ve devrim niteliğindeki dürbüne sahip keskin nişancı tüfekleri gibi 39 çeşit silah, 17 çeşit düşmanı yenmek için size bir çok seçenek sunar.
Çıkış tarihi ve fiyatlandırma hakkında daha fazla bilgi için linki takip edin.

 

 

Zenith: The Last City
Zenith canlı ve renkli görselleri, heyecan verici aksiyon macera oynanışıyla birleştiren bir PS VR açık dünya MMO oyunudur. Dehşet verici Çatlak olayından nesiller sonra yaklaşan felaketi engellemek için ölümlülerin ve tanrıların savaştığı sürükleyici hikâyenin içine dalın. Bütün canlıların yaşam kaynağı Öz'ün gücünü kullanarak gitgide daha da güçleneceksiniz ve diğer oyuncularla birlikte rengârenk kahramanlara ve düşmanlara rastlayacaksınız. Yemyeşil Amarite ormanı ve fütürist şehir Zenith tamamen büyüleyicidir. Bu fantastik dünyada seyahat ve savaş sistemlerinde ustalaşın ve oyunu istediğiniz gibi oynamanızı sağlayan yenilikçi kişiselleştirme seçeneklerini keşfedin.
Fiyat: ₺269,00
Şimdi keşfet

 

 

Hello Neighbor VR: Search and Rescue
Arkadaşını kurtarmak için komşunun korku verici evine gizlice girdiğin VR korku-bulmaca oyunudur. Yapay zekayı yenmek için çeşitli karakterler arasında geçiş yap. Her karakter, kendine has becerilere ve anahtarlara sahiptir. Korku verici bodrum katına ulaşırken bulmacaları çöz ve komşudan uzak dur. Çenredeki zorlu engellere ve değişken bulmaca çeşitlerine alternatif çözümler üretmek için zekanı daha fazla kullanmak zorundasın. İlk başta çözülemez gibi görünen bulmacalar, birden çok karakterin perspektifini bir arada kullanmanı gerektirebilir. Perspektifleri değiştirip, karakterinin becerilerini bulmacaları çözmek için dinamik olarak kullan. Gizemleri ortaya çıkarırken çevrende yeni yollar keşfet ve Bay Peterson'ın evine kendi yöntemlerinle gir. Korkulu rüya sekanslarını deneyimle ve Hello Neighbor sırları hakkında daha fazla bilgi edin.
Fiyat: ₺299,00
Şimdi keşfet

Güncellemeler devam edecek ve yeni oyunlar eklenecektir. Daha fazla PS5 ve PSVR2 uyumlu oyunlarını bu videomuzda izleyin;


 

 

 

Etiketler: ps5 vr oyunları, ps vr2 oyunları, psvr2 oyunları, ps5 vr2 oyunları, en iyi ps5 vr oyunları, en iyi ps vr2 oyunları, en iyi psvr2 oyunları, en iyi ps5 vr2 oyunları, playstation vr2 oyunları, playstation 5 vr oyunları, playstation 5 vr2 oyunları ps5vr oyun
Aralık 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı